Saft-koker / pasteurisering maskin Check Availability

Her er de grunnleggende trinnene for å betjene Weck Canner WAT15:

  1. Forberedelse: Før du starter, sørg for at alle glassene, lokkene og gummiringene dine er rene og steriliserte.

  2. Fylle glassene: Fyll glassene med maten du ønsker å bevare, og la det være litt plass på toppen for å tillate ekspansjon under hermetiseringen.

  3. Forsegling av glassene: Plasser gummiringene på kantene av glassene, plasser deretter glasslokkene på toppen. Fest disse med metallklemmene som følger med hermetikken din.

  4. Forberede hermetikken: Legg stativet i bunnen av hermetikken, plasser deretter de fylte glassene på stativet. Sørg for at glassene ikke berører hverandre eller veggene i hermetikken.

  5. Tilsette vann: Fyll hermetikken med vann, og sørg for at glassene er dekket med 1-2 tommer vann.

  6. Oppvarming: Plasser lokket på hermetikken, og varm det deretter på komfyren din. Vannet må kokes opp til en jevn koking.

  7. Behandling: Når vannet koker, begynner du å tidsinnstille prosessen i henhold til de spesifikke instruksjonene for maten du hermetiserer.

  8. Avkjøling: Etter at behandlingstiden er fullført, slå av varmen og la hermetikken kjøle seg ned. Når det er kjølig nok til å håndtere, fjern glassene og la dem avkjøles helt.

  9. Lagring: Sjekk forseglingene på glassene når de er avkjølte. Alle glass som ikke er forseglet ordentlig, skal kjøles ned og brukes først. Oppbevar forseglede glass på et kjølig, mørkt sted.

Merknad: Dette produktet skal ikke brukes til andre formål, som matlaging av supper, gryteretter, osv. Det er kun for vann.